Online Auction 5 to 7 December 2022 - Young horses and embryos

Horseman Online Auction, Edition December 2022 young horses and embryos

Nog net voor we de eindejaarsperiode induiken, van 5 tot en met 7 december ‘22, biedt de online Horseman Elite Auction u de kans om toekomstige toppers aan te kopen.

Acht genetische bijzonder interessante jonge spring paarden (twee- en driejarigen) en acht uitzonderlijke embryo’s werden zorgvuldig geselecteerd. De jonge paarden in deze selectie doorliepen hebben een gunstig röntgenologisch onderzoek.

Het Horseman Auction-Team ging niet alleen op zoek naar veelbelovende toekomstige springpaarden. We bieden u ook de meest exclusieve embryo’s aan. Wat denkt u van Emerald van ’t Ruytershof in combinatie met de genen van de befaamde moederlijn van Ta Belle van Sombeke. Of de genen van Emerald gecombineerd met de Usha van ’t Roosakker-lijn. Als u nu nog niet aan het watertanden bent, dan gebeurt het zeker als we u zeggen dat we oa. ook de prestatiegenen van Grandorado TN in combinatie met de moederlijn van Narcotique de Muze in de collectie aanbieden.

Maak nu al uw keuze en zet u schrap voor de veiling van 5 tot en met 7 december ‘22.

“The Best of Belgium, our promise”

Horseman Elite Auction

* Deze velden zijn verplicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie